INTEGRITI ASAS KEJAYAAN PEMIMPIN: PERKONGSIAN PRO CANSELOR USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 28 Julai 2015 - Seseorang yang bergelar pemimpin yang dilahirkan ataupun dibangunkan wajib mempunyai nilai integriti yang tinggi. Demikian intipati perkongsian pengalaman Pro Canselor Universiti Sains Malaysia (USM), Tan Sri Datuk Mustafa Mansur ketika dalam sesi 'Lesson of Success By A Leader' kepada para pemimpin pelajar ASEAN bersempena dengan Program ASEAN Future Leaders Summit (AFLES) 2015 di Dewan Budaya hari ini.