USM HARGAI WARGA YANG BEKERJA DI HARI PERAYAAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 17 Julai 2015 - Universiti Sains Malaysia (USM) menghargai warganya yang bertugas di hari perayaan seperti Hari Raya Aidil Fitri ini. Naib Canselor USM Profesor Dato' Dr. Omar Osman berkata, kita sangat hargai pengorbanan mereka seperti lebih 500 orang doktor dan jururawat yang bertugas di Hospital USM setiap hari termasuk mereka yang on-call serta lebih 60 orang pegawai keselamatan yang bertugas menjaga kampus tatkala warga lain bercuti dan menyambut hari raya bersama-sama keluarga.