TERUSKAN DIDIKAN HATI SELEPAS RAMADHAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 17 Julai 2015 - Naib Canselor Universiti Sains Malaysia (USM) Profesor Dato' Dr. Omar Osman menyeru masyarakat agar meneruskan didikan hati yang dilakukan sepanjang Ramadhan dapat diteruskan dalam membangunkan masyarakat mahupun universiti.