Penghasilan Komposit Poliester Tak Tepu Melalui Teknik Tekan Panas Terisi Dengan Sekam Padi Dan Sekam Padi Yang Diubahsuai Secara Kimia [TP1180.P6 L966 2004 f rb] [Microfiche 7683 ]. - Musa, Luqman (2004)
Dua jenis komposit poliester tak tepu dengan sekam padi (SP) sebagai pengisi telah dihasilkan iaitu komposit SP tanpa pengubahsuaian dan komposit SP yang telah diubahsuai.