PRESIDEN B.BRAUN MELAWAT HOSPIS IPPT - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
BERTAM, 14 Julai 2015 - Presiden B. Braun Medical Industries Sdn. Bhd. (Asia Pasifik), Anna Maria Braun mengadakan kunjungan ke kampus Institut Perubatan dan Pergigian Termaju (IPPT) Universiti Sains Malaysia (USM) untuk melihat dari dekat perkhidmatan penjagaan pesakit kanser atau dikenali sebagai Hospis di sini.