PERANAN SUAMI PENTING BANTU ISTERI HADAPI TEKANAN PRANATAL - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, 16 Julai 2015 - Tekanan Pranatal merupakan sebarang bentuk kesedaran 'Psikofisiologikal' yang boleh meletihkan sistem tubuh badan sehingga menyebabkan tidak berfungsi dan berpenyakit sepanjang tempoh kehamilan.