NAIB CANSELOR USM TERIMA KUNJUNGAN IMAM MADINAH - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 23 Julai 2015 – Naib Canselor Universiti Sains Malaysia (USM), Profesor Dato’ Dr. Omar Osman hari ini menerima kunjungan daripada imam dari sebuah masjid dari Madinah Arab Saudi Syaikh Jam'an Al-‘Asiri yang dijemput khas sebagai imam solat sunat tarawih di Masjid Al- Malik Khalid USM sepanjang Ramadhan lalu.