MiDAS KOMITED BANGUNKAN PROJEK KERUSI RODA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 24 Julai 2015 – Institut Pertahanan dan Keselamatan Malaysia (MiDAS) menzahirkan hasrat untuk berkolaborasi dengan Universiti Sains Malaysia (USM) khususnya dalam membangunkan projek kerusi roda bagi kegunaan golongan kelainan upaya (OKU). Ketua Eksekutif MiDAS, Leftenan Jeneral Datuk Dr. William Stevenson berkata, pihaknya tertarik dengan inisiatif USM bersama-sama Rajanagarindra Institute Child Development (RICD), Thailand dalam menjayakan projek pengagihan kira-kira 100 kerusi roda kepada komuniti memerlukan di negara ini.