The participation of female factory workers in voluntary associations : case studies of electronics factory workers in Malaysia and Thailand - Blake, Myrna L. (1982)

(untitled)
Kajian ini meninjau dua kumpulan pekerja wanita di perusahaan elektronik, dan juga dua buah persatuan yang di tubuhkan untuk memenuhi keperluan-keperluan mereka. Salah satu kumpulan ini bekerja di Kawasan Perdagangan Bebas di Malaysia, dan persatuan itu adalah sebuah ajensi swasta. Kumpulan kedau pula bekerja di sebuah kilang di Negeri Thai, dan persatuannya adalah kesatuan buruh kilang tersebut.