JURURAWAT BERAYA DENGAN PESAKIT DEMI TUGAS DAN TANGGUNGJAWAB - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, 17 Julai 2015 - Bersempena dengan lebaran ini, ketika umat Islam sedang bergembira bersama keluarga masing-masing apabila dapat beraya bersama di kampung halaman dengan kunjungan sanak saudara untuk bermaaf-maafan dan mengeratkan hubungan silaturahim, pada masa yang sama terdapat pula mereka yang bertungkus lumus menunaikan tanggungjawab demi masyarakat.