HUSM MERAIKAN PETUGAS YANG BEKERJA PADA AIDILFITRI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, 17 Julai 2015 - Pengurusan Hospital Universiti Sains Malaysia (HUSM) meraikan kakitangan yang bertugas di pagi syawal Aidilfitri dengan menyediakan jamuan hari raya di bilik mesyuarat bangunan hospital. Menurut Penolong Pegawai Hal Ehwal Islam Ustaz Muhamad Adli Abdul Razak, jamuan ini merupakan acara tradisi untuk menghargai dan berkongsi keriangan serta keceriaan dengan seluruh kakitangan yang bertugas di hari raya pertama Aidilfitri.