CALON DOKTOR FALSAFAH USM MENANG ANUGERAH POSTER TERBAIK DI JEPUN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 21 Julai 2015 - Calon Doktor Falsafah (Ph.D) Universiti Sains Malaysia (USM), Ong Su Yean mengharumkan nama negara dan USM apabila dipilih sebagai salah seorang pemenang Anugerah Poster Terbaik di The 7th International Conference on Green and Sustainable Chemistry (GSC-7) dan The 4th JACI/GSC Symposium di Tokyo, Jepun, baru-baru ini.