40 ORANG PAKAR USM SEDIA BANTU PERKASA KEMAHIRAN BI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 23 Julai 2015 – Universiti Sains Malaysia (USM) mempunyai kira-kira 40 orang pendidik yang mempunyai kepakaran dalam Bahasa Inggeris yang bersedia memberi sumbangan kepada negara.