YAYASAN USM JANA HAMPIR RM3 JUTA BANTU PELA JAR - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 14 Julai 2015 - Yayasan Universiti Sains Malaysia (Yayasan USM) akan menganjurkan empat program amal pada tahun ini untuk mengumpul dana bagi pelbagai tabung yang diwujudkan demi kesejahteraan dan kelestarian warga USM.