USM DAN NCIA BEKERJASAMA TUBUH CIC BANTU LONJAK EKONOMI KORIDOR UTARA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PUTRAJAYA, 14 Julai 2015 - Universiti Sains Malaysia (USM) mengorak langkah membantu merancakkan lagi momentum pertumbuhan dan pembangunan ekonomi di Wilayah Ekonomi Koridor Utara (NCER) melalui kerjasama dengan Pihak Berkuasa Perlaksanaan Koridor Utara (NCIA) dengan menubuhkan Pusat Inovasi Komuniti (CIC).