USM CERIAKAN PESAKIT SEMPENA AIDILFITRI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 14 Julai 2015 – Universiti Sains Malaysia (USM) akan terus membantu mereka yang memerlukan menerusi program-program libatsama komuniti yang akan diadakan selepas ini sebagai tanda prihatin terhadap masyarakat sekeliling di samping menceriakan mereka pada musim perayaan.