Pengaruh Iltizam Organisasi,Konflik Peranan Dan Kesamaran Peranan Ke Atas Amalan Pengurusan Kualiti - Hashim, Mustafa (2004)
Kajian ini menerokai satu lagi dimensi dalam budaya kualiti yang dikenali sebagai Pengurusan Kualiti Menyeluruh yang telah mendatangkan impak yang signifikan terhadap industri pengilangan dan perkhidmatan di Malaysia khasnya, dan juga negara-negara industri dunia amnya.