MENTERI PENDIDIKAN II UCAP SELAMAT HARI RAYA KEPADA WARGA USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
Menteri Pendidikan II Dato’ Seri Idris Jusoh mengucapkan Selamat Hari Raya Aidil Fitri kepada seluruh warga Universiti Sains Malaysia (USM). “Sebagai alumni USM, saya mengucapkan Selamat Hari Raya Aidil Fitri kepada semua dan mendoakan agar hari raya kali ini lebih baik dari tahun-tahun sebelumnya,” kata Idris. Turut menyampaikan ucapan yang sama ialah Ketua Setiausaha II Kementerian Pendidikan, Dato’ Seri Dr. Zaini Ujang.