MAMU JANGGUT HIBA TERIMA SUMBANGAN USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 14 Julai 2015 – Menjelang berakhirnya Ramadhan Al-Mubarak ini, warga Universiti Sains Malaysia (USM) menunjukkan keprihatinan dengan menyumbang sebanyak RM4,000 melalui kutipan derma kilat untuk keluarga Ismail Abdllah, 63, yang mesra dipanggil “Mamu Janggut” dalam kalangan mereka yang mengenalinya.