JABATAN TRAUMA DAN KECEMASAN, HOSPITAL USM ANJUR MAJLIS BERBUKA PUASA BERSAMA PENEMAN PESAKIT - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, 14 Julai 2015 - Jabatan Trauma dan Kecemasan, Hospital USM mengadakan Majlis Berbuka Puasa bersama staf Jabatan Trauma dan Kecemasan bersama-sama waris yang menunggu pesakit mendapat rawatan. Majlis yang diadakan setiap tahun di jabatan kecemasan ini adalah untuk meraikan staf yang bekerja untuk terus memberi rawatan yang terbaik kepada pesakit yang datang tidak kira waktu dalam tempoh 24 jam, 7 hari seminggu.