HARGAI SEMUA YANG BERTUGAS DI HARI RAYA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
Naib Canselor Universiti Sains Malaysia (USM) Profesor Dato’ Dr. Omar Osman menzahirkan penghargaan kepada semua petugas yang sentiasa bersedia untuk memberikan khidmat bakti mereka tatkala umat Islam menyambut perayaan Aidil Fitri nanti.