SUMBANGAN BAJU RAYA CERIAKAN KANAK-KANAK MISKIN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, 10 Julai 2015 - Seramai 30 orang kanak-kanak yang terdiri daripada keluarga kurang berkemampuan telah diraikan oleh Persatuan Jururawat Malaysia (PJM) cawangan Hospital Universiti Sains Malaysia (USM) yang membawa mereka membeli pakaian hari raya di kompleks membeli-belah Mydin Hypermarket di sini semalam menerusi Program Jom Beli Baju Raya 2015.