SINGGAH SAHUR HARGAI WIRA TAK DIDENDANG - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, 11 Julai 2015 - Suasana dingin awal pagi di Hospital Universiti Sains Malaysia (USM) cukup berbeza apabila kesepian yang ada diisi dan dimeriahkan dengan kehadiran pasukan yang mengagihkan juadah sahur untuk petugas dan mereka yang menjaga pesakit di wad. Diketuai sendiri oleh Pengarah Hospital USM Dato' Dr Zaidun Kamari selaku penasihat program singgah sahur kali ini krew berkumpul di perkarangan hospital seawal jam 3.00 pagi untuk memulakan kerja pengagihan juadah sahur.