Electrophoretic Immobilization Of TIO 2 Photocatalyst On AL,CU,CU/NI And Pet Plates For Photodegradation Of Phenol [QD716.P45 L732 2004 f rb] [Microfiche 7557]. - Lim,, Choo Kean (2004)
Fotomangkin terpegun Al/TiO2, Al/ENRTiO2, Cu/ENRTiO2, Cu/Ni/ENRTiO2, PET/Ag/ENRTiO2 dan PET/C/ENRTiO2 disediakan dengan kaedah pengenapan elektroforetik terubahsuai.