PASUKAN GEOFIZIK USM MAMPU BUAT PEMETAAN SUBPERMUKAAN TANPA ROSAKKAN ALAM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 10 Julai 2015 - Kaedah geofizik seperti pengimejan elektrik, seismik dan graviti dan magnet adalah kaedah tidak membinasakan alam yang telah digunakan secara rutin untuk menyelesaikan masalah kejuruteraan dan persekitaran.