BERSYUKUR DENGAN NIKMAT IMAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, 12 Julai 2015 - Pusat Islam Kampus Kesihatan menganjurkan Ceramah Perdana sempena Hari Nuzul Al-Quran di Dewan Utama, Kampus Kesihatan, Universiti Sains Malaysia (USM) yang dihadiri oleh 300 orang warga staf USM, pelajar Sekolah Menengah Kebangsaan Naim Lilbanat dan Kolej Sultan Ismail, Kota Bharu, Kelantan.