BANTUAN BUKAN SEKADAR WANG RINGGIT - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
kUBANG KERIAN, 7 Julai 2015 – Mengambil keberkatan Ramadhan tahun ini, warga Institut Penyelidikan Perubatan Molekul (INFORMM), di sini memberi sinar kepada penghuni Rumah Anak- Anak Yatim Lilbanat Darul Naim Tahfiz dan Kemahiran, Banggol Judah, Machang dengan bantuan kelengkapan asrama bagi memberi keselesaan kepada mereka.