WARGA USM DISERU PERTINGKAT AMALAN KEROHANIAN SEPANJANG RAMADHAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 3 Julai 2015 - Bulan Ramadhan adalah bulan yang mulia dan seluruh umat Islam digesa mempertingkatkan amalan kerohanian kerana mungkin pada tahun hadapan kita tidak akan bertemu Ramadhan lagi.