USM TERUSKAN TRADISI RAI PELAJAR ANTARABANGSA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 7 Julai 2015 - Universiti Sains Malaysia (USM) meneruskan tradisinya meraikan para pelajar dan pensyarah dari pelbagai negara melalui majlis berbuka puasa dan sambutan Aidilfitri. Naib Canselor Profesor Dato' Dr. Omar Osman berkata, USM menyediakan juadah berbuka puasa yang disediakan secara bergotong royong saban tahun yang sebahagian besarnya dimanfaatkan oleh pelajar dan pensyarah antarabangsa.