USM SUPER BIKERS PERKENAL YAYASAN USM KEPADA MASYARAKAT - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 4 Julai 2015 – Dalam usaha memperkenal dan mempromosikan Yayasan Universiti Sains Malaysia (USM) kepada masyarakat, beberapa program akan dicadangkan menerusi aktivitiaktiviti harian oleh pasukan USM Super Bikers untuk membantu meningkatkan tajaan bagi membolehkan lebih banyak program libat komuniti-universiti dilaksanakan.