TUGAS MENDIDIK ANAK ISTIMEWA SATU AMANAH - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
BUKIT MERTAJAM, 2 Julai 2015 – Tugas mendidik anak-anak istimewa (cacat penglihatan) merupakan satu amanah dan tanggungjawab mulia yang perlu digalas sebaik mungkin oleh para guru Pendidikan Khas khususnya dalam mencorak mereka supaya menjadi insan yang berguna pada masyarakat.