BANTUAN KEPADA ANAK YATIM PERLU BERTERUSAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 4 Julai 2015 – Bantuan dan sumbangan orang ramai untuk anak-anak yatim dan miskin di mana-mana sahaja perlu berterusan dan bukan hanya pada bulan Ramadhan sahaja. Demikian pandangan pengasas Rumah Anak Yatim Ummu Salamah Gerik, Perak, Mufahuddin Abdul Razak, 48, ketika menerima sumbangan dari konvoi Pusat Pengajian Pendidikan Jarak Jauh Universiti Sains Malaysia (PPPJJ USM) hari ini.