USM KOMITED BANTU MANGSA BANJIR DI GUA MUSANG - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUALA SUNGAI, 27 Jun 2015 – Setelah lima hari sukarelawan Universiti Sains Malaysia (USM) berkampung dalam membantu memulih dan menambahbaik peralatan yang rosak akibat bencana banjir, kini asrama Sekolah Rendah Kuala Sungai diberi nafas baru yang memberikan keselesaan kepada guru dan pelajarnya.