USM CADANG BEKERJASAMA DENGAN UMK DAN POKB LANCAR KEMPEN KEBERSIHAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, KELANTAN, 30 Jun 2015 - Universiti Sains Malaysia (USM) bercadang untuk berkolaborasi dengan Universiti Malaysia Kelantan (UMK) dan Persatuan Orang Kota Bharu (POKB) untuk melancarkan kempen kebersihan besar-besaran di negeri Kelantan sedikit masa lagi.