SASAR PROGRAM LIBATSAMA KEPADA GOLONGAN B40 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 27 Jun 2015 – Universiti Sains Malaysia (USM) akan merancakkan lagi programprogram libatsama komuniti dan industri dengan memberi lebih tumpuan kepada penglibatan golongan isi rumah B40, iaitu masyarakat kurang berkemampuan dan berada pada purata pendapatan isi rumah 40 peratus terendah.