INNO4C BERI SINAR KEPADA GOLONGAN YANG PERLU BANTUAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 29 Jun 2015 – Universiti Sains Malaysia (USM) melancarkan projek khas yang dikenali sebagai Inovasi Untuk Komuniti (INNO4C), satu inisiatif yang membolehkan golongan kurang berkemampuan mendapat sinar harapan untuk meneruskan kehidupan.