40 PESAKIT HEMODIALISIS HUSM TERIMA SUMBANGAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, 1 Julai 2015 – Seramai 40 orang pesakit Hemodialisis Hospital Universiti Sains Malaysia (HUSM) menerima sumbangan berupa wang zakat dari Persatuan Orang Kota Bharu (POKB) dan hamper barangan daripada Koperasi Warga Universiti Sains Malaysia (USM) Kelantan Berhad sempena Ramadhan dan sambutan Hari Raya Aidilfitri.