Aerodynamic Performance Of USM EFA-1 Remotely Piloted Vehicle [UG1242.D7 Z96 2004 f rb] [Microfiche 7609]. - Mohd Ali, Zurriati (2004)
Pesawat tanpa juruterbang merupakan satu bidang yang agak baru di negara kita Malaysia.