SAYA BANGGA DENGAN KUALITI PELAJAR PERINTIS – CANSELOR KLE - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
BELGAUM, INDIA, 23 Jun 2015 – Program Perubatan Universiti Sains Malaysia (USM) – Karnataka Lingayat Education (KLE) diharapkan menjadi kebanggaan India dan Malaysia dalam menyediakan satu lagi pilihan untuk menyambung pengajian dalam bidang Sains Perubatan. Canselor Universiti KLE, Dr. Prabhakar Kore berkata Program Perubatan USM-KLE bakal melahirkan lebih 40 orang siswazah kumpulan pertama dan akan menerima ijazah masing-masing pada Upacara Konvokesyen USM November ini.