PELANTIKAN REDZA RAFIQ SEBAGAI AHLI LGU PERKUKUH KOLABORASI USM-INDUSTRI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 26 Jun 2015 - Menteri Pendidikan II Dato’ Seri Idris Jusoh telah melantik Ketua Eksekutif Pihak Berkuasa Pelaksanaan Koridor Utara (NCIA) Dato' Redza Rafiq Abdul Razak, 47, sebagai ahli Lembaga Gabenor Universiti (LGU) berkuat kuasa 1 Jun 2015 untuk tempoh tiga tahun.