KEMBALI HAYATI AL-QURAN UNTUK LAKUKAN PERUBAHAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 24 Jun 2015 - Al-Quran sebagai kitab suci yang menjadi pedoman dan petunjuk kepada umat manusia diturunkan pada bulan Ramadhan dengan manfaat yang sangat besar kepada umat manusia serta seluruh alam apatah lagi dengan sifat Al-Quran yang sentiasa hidup sesuai dalam semua zaman dan mampu pula menterjemah setiap zaman.