JABATAN FARMASI HUSM DIDIK PESAKIT PULANGKAN SEMULA UBAT - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, KELANTAN, 25 Jun 2015 - Jabatan Farmasi, Hospital Universiti Sains Malaysia (HUSM) mengadakan kempen pemulangan ubat yang tidak digunakan atau berlebihan untuk dilupuskan dengan cara selamat.