DOKTOR LEPASAN USM-KLE MEMPUNYAI KUALITI ANTARABANGSA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
BELGAUM INDIA, 25 Jun 2015 – Universiti Sains Malaysia (USM) bakal melahirkan 48 orang graduan sulung daripada Program Perubatan Antarabangsa USM – Karnataka Lingayat Education (KLE), India yang mempunyai kualiti di peringkat antarabangsa dan lebih matang.