"TUNAIKAN AMANAH," KATA NAIB CANSELOR - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
Pulau Pinang, 22 Jun 2015 - Naib Canselor Universiti Sains Malaysia (USM) Profesor Dato' Dr. Omar Osman menyeru agar seluruh warga USM menunaikan amanah yang ada untuk memastikan produktiviti universiti terus meningkat dan sentiasa berada di hadapan. Dalam tazkirahnya sempena Ramadhan di Mesjid Al-Malik Khalid hari ini, Naib Canselor berkata, ini termasuklah amanah dalam mengguna dan memanfaatkan masa yang ada.