USM LAHIRKAN SISWAZAH DIETETIK BERKUALITI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, 19 Jun 2015 - Sistem pengajian yang holistik dan pendedahan yang diberi kepada para pelajarnya menjadikan siswazah program Dietetik di Pusat Pengajian Sains Kesihatan Universiti Sains Malaysia (USM) Kampus Kesihatan Kelantan adalah antara yang terbaik di negara ini dan berupaya melahirkan siswazah yang berkualiti.