PUSAT ISLAM SEDIA JUADAH BERBUKA PUASA DI HUSM SETIAP HARI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, 21 Jun 2015 - Pusat Islam Kampus Kesihatan mengadakan gotong royong memasak untuk menyediakan juadah berbuka puasa kepada peneman pesakit dan staf USM Kampus Kesihatan yang bertugas terutamanya di Hospital USM di sepanjang Ramadhan ini.