PROGRAM BANTU GELANDANGAN AKAN DIPERLUAS - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 21 Jun 2015 - Program membantu gelandangan yang diadakan sejak tiga tahun lalu akan diperluaskan dalam kalangan pelajar Universiti Sains Malaysia (USM) dengan melibatkan lebih ramai menyertainya.