PROGRAM ‘SALAM SAHUR’ BANGKIT KESEDARAN MAHASISWA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 21 Jun 2015 – Program ‘Salam Sahur’ berupaya untuk membangkitkan kesedaran dan rasa syukur dengan kesenangan yang ada dalam kalangan mahasiswa apabila kira-kira 150 orang pelajar turun padang mendekati, menyelami dan ringan tulang menghulurkan makanan di sekitar KOMTAR, Padang Kota, dan Pasar Chow Rasta semalam yang dianjurkan oleh Briged Sukarelawan USM.