MESYUARAT SERANTAU APUCEN CADANG TUBUH PERSATUAN PELAJAR DALAM LIBAT SAMA KOMUNITI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
CHIANG MAI, (THAILAND), 17 Jun 2015 - Majlis Tertinggi Asia-Pacific University-Community Engagement Network (APUCEN) yang bermesyuarat di sini bersetuju menubuhkan APUCEN Student Chapter di setiap universiti anggota APUCEN.