KOLABORASI ANTARABANGSA LIBAT SAMA KOMUNITI DI THAILAND - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
CHIANG MAI (THAILAND), 18 Jun 2015 - Universiti Sains Malaysia (USM) bersama-sama Chiang Mai University yang menganggotai Asia-Pacific University-Community Engagement Network (APUCEN) melakukan khidmat libat sama komuniti di Thailand dengan menyumbangkan buku ilmiah dan pendidikan Bahasa Inggeris kepada empat buah sekolah yang terlibat dalam program kesihatan komuniti di Hospital Saraphi di sini.